Jurgitos virtuvėlė: Pica nedraugaujantiems su tešla

2013 m. lapkričio 3 d., sekmadienis

Pica nedraugaujantiems su tešla

Man visada buvo labai sudėtingas dalykas užsiminkyti tešlą kokiam nors kepiniui. Tai per daug ir nevargdavau su tokių patiekalų gamyba. Tačiau šįkart pabandžiau Malsenos mišinį picai ir rezultatas buvo tiesiog super! Taip viskas su juo paprasta! Taigi dalinuosi savo receptuku.

Jums reikės:
  • Malsenos mišinio picai (iš vienos pakuotės išeina 3 nemažos picos)
  • Įvairių spalvų paprikų
  • Marinuotų pievagrybių
  • Nemarinuotų pjaustytų pievagrybių
  • Marinuotų agurkėlių
  • Rūkytų dešrelių
  • "Daktariškos" ar kitokios dešros
  • Maltos mėsos
  • Svogūnų
  • Kukurūzų
  • Sūrio
  • Aliejaus
  • Pomidorų padažo
Tešlą picai sumaišome pagal nurodymus ant pakuotės ir paliekame kilti.


Tuo tarpu susipjaustome visus ingredientus (kurie žinoma gali būti nebūtinai tokie, kokie čia surašyti, atsižvelkite į šaldytuvo turinį). Jei dėsite maltą mėsą, tai prieš barstant ant picos ją apkepinkite su prieskoniais).

Iškilus tešlai, iškočiokite didelį blyną (ar kelis), ant kurio dėsite picos turinį. Aliejumi ištepkite skardą, ant jos uždėkite gautą picos padą, jį aptepkite pomidorų pasta. Sudėkite ingredientus, ant viršaus gausiai užbarstykite sūrio ir kepkite 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

Skanaus!





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą