Šį kartą guliašą išbandžiau kiek kitaip nei gaminu įprastai, bet turiu pasakyti, kad gavosi labai neblogai.
Jums reikės:
Jums reikės:
- 1 kg kiaulienos sprandinės
- 3 svogūnų
- miltų
- krakmolo
- prieskonių
- pomidorų tyrės
- grietinės
- grikių
Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais, pabarstome prieskoniais ir apvoliojame miltuose.
Apkepame gerai įkaitusioje keptuvėje dedant po kelis gabalėlius, kad gerai apskrustų. Tada apkepiname supjaustytus svogūnus. Viską suberiame į keptuvę.
Užpilame vandens arba sultinio, palaukiame, kol užvirs ir supilame pomidorų tyrę. Viską paliekame pasitroškinti apie pusę valandos. Praėjus šiam laikui, šaltame vandenyje gerai išmaišome nemažą šaukštą krakmolo ir supilame į guliašą. Išmaišome, palaukiame kol užvirs, tada maišant įdedame 2-3 šaukštus grietinės. Štai ir viskas. Patiekiame su grikiais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą