Jurgitos virtuvėlė: Kepta žuvis su morkomis

2014 m. sausio 12 d., sekmadienis

Kepta žuvis su morkomis

Per ką tik praėjusias šventes visi atsivalgėme silkės ir žuvies, bet kai vėl užeis noras siūlau tokį paprastą žuvies receptą.

Jums reikės:
  • 3 svogūnų
  • 4 morkų
  • 1 kg mėgstamos žuvies filė
  • majonezo
  • tarkuoto sūrio

Supjaustykite žuvį gabalėliais, pabarstykite prieskoniais ir palikite marinuotis. Tuo tarpu pusžiedžiais supjaustykite svogūnus ir sutarkuokite morkas. Juos apkepkite keptuvėje ir palikite trumpam, kad pravėstų. Paimkite kepimo indą, ir dugną išklokite svogūnais su morkomis. Tada sudėkite žuvies gabalėlius, patepkite juos majonezu ir sudėkite likusias morkas su svogūnais.

Kepkite 30 minučių 185 laipsnių karštyje uždengus folija, tada nuimkite foliją, užberkite sutarkuotą sūrį ir kepkite dar 10 minučių.


Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą