Jurgitos virtuvėlė: Maltos mėsos ir bulvių apkepas

2013 m. rugpjūčio 26 d., pirmadienis

Maltos mėsos ir bulvių apkepas

Labai sotus patiekalas yra maltos mėsos ir bulvių apkepas. Jums reikės:
  • 500 g. maltos mėsos
  • 3 svogūnų
  • 1 kg. bulvių
  • sūrio
  • mažas indelis grietinės

Nuskutame bulves ir supjaustome jas kubeliais, susmulkiname svogūnus. Bulves sumaišome su grietine (galima įdėti ir majonezo), o svogūnus su malta mėsa pakepiname. Paimame karščiui atsparų indą ir sluoksniuojame: bulvės, malta mėsa ir viršuje vėl bulvės. Orkaitėje kepame apie 30 minučių, tada užbarstome sutarkuotą sūrį ir apkepame dar 10 minučių.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą