Jurgitos virtuvėlė: Kai atsibosta mėsos patiekalai

2013 m. rugpjūčio 21 d., trečiadienis

Kai atsibosta mėsos patiekalai

Kadangi esu visiška mėsėdė, tai pas mane beveik visi receptai su bent kažkokiu mėsos kiekiu. Bet va ateina laikas, kada persivalgai mėsos ir norisi ko nors paprastučio. Ta proga aš gaminu pastą su dešrelėmis (juk visi žinome, kad dešrelėse mėsos nelabai rasi :D ). Jums reikės:
  • 500 g. norimų makaronų
  • 3 nemažų svogūnų
  • nedidelio indelio pievagrybių
  • 500 g. dešrelių
  • 300 g. sūrio
  • baziliko
  • kitų prieskonių
Svogūnus, pievagrybius ir dešreles supjaustome, tada gerai apkepiname pabarstant prieskoniais. Kol viskas kepa, jau turėtų virti makaronai. Išvirusius makaronus suverčiame į keptuvę ir kepiname viską toliau. Įberiame baziliko, aš dar kartais mėgstu pridėti kario. Galiausiai barstome sutarkuotą sūrį.

Va kaip greita, paprasta ir elementaru:


Yra daug kitokių variantų makaronų gaminimui, bet apie tai kitą kartą :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą