Jurgitos virtuvėlė: Ant grotelių kepti pievagrybiai

2015 m. liepos 18 d., šeštadienis

Ant grotelių kepti pievagrybiai

Vasara - pats geriausias metas įvairiausiams kepiniams lauke. Šašlykai, šonkauliai ir kiti nuostabūs patiekalai kepami būtent šiuo metų laiku, o prie visų jų labai labai tinka ant grotelių kepti pievagrybiai. Iš nuostabios savo draugės gavau šį recepčiuką, dalinuosi juo ir su jumis.

Reikės:
  • 3 pakelių pievagrybių
  • Provanso ar kitokių žolelių
  • pipirų
  • druskos
  • česnako granulių
  • 500 g majonezo
Gaminimas labai paprastas: nuplautus pievagrybius apibarstome prieskoniais, tada sudedame majonezą ir viską gerai išmaišome. Paliekame pasimarinuoti kelias valandas.



Paruoštus pievagrybius dedame ant grotelių ir kepame. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą